Lessenreeks mei/juni 2021

Tijdens de laatste maanden van dit gekke schooljaar organiseert Praktijk Zebra in samenwerking met Studio Pili in Boechout 5 yogalessen voor kinderen.

Concreet

Studio Pili, Binnensteenweg 145, 2530 Boechout

Les op zaterdagochtend 22/05, 29/05, 5/06, 12/06 en 19/06/2021 – Boeken per losse les mogelijk!

Groep 5-8 jaar: 9u30 – 10u30

Groep 9-12 jaar: 10u45 – 11u45

Inschrijvingsgeld 13 euro per les (of 60 euro indien je voor de volledige reeks inschrijft)

Wegens de geldende coronamaatregelen gaan de lesjes door in groepjes van maximum 10 deelnemers.

De lessen gaan door vanaf 5 deelnemers.

Wat

Een overvol hoofd, spanning, faalangst, … Net als hun ouders hebben kinderen het vandaag razend druk. Kinderyoga is een speelse vorm van yoga voor kinderen die op een plezierige manier willen bewegen én tot rust willen komen. De yogales bestaat uit verschillende onderdelen (yogahoudingen, creatieve expressie, ontspanning, ademhaling, mindfulness, …) Kinderyoga houdt het lichaam soepel, verbetert de motoriek, verhoogt de concentratie, creativiteit, zelfvertrouwen én je leert jezelf beter kennen. Yoga is niet competitief, je mag er helemaal jezelf zijn!

Samen heerlijk wegdromen, bewegen, kleuren en ontspannen. Aan de hand van allerlei creatieve bewegings-, ontspannings- en visualisatieoefeningen trekken we samen op avontuur. Yoga, volledig afgestemd op de leefwereld van kinderen, met één eenvoudig doel voor ogen: een uurtje puur genieten en helemaal terug in je lijf komen.

Inschrijven

Wil je graag inschrijven? Vul het onderstaande formulier in. Je ontvangt dan de gegevens voor betaling.

Twijfel niet te lang want de plekjes zijn beperkt.